SILKKITURKIN FILEMON ”NALLE”


- Aito nallekarhu –


© Marita Kienanen

Rotu: eurooppalainen

Sukupuoli: uros (leikattu)

Väri: punatäplikäs (EUR d 24)

Syntymäaika: 11.6.1999

Vanhemmat(isä/emo): Olavi (EUR d 22) x Silkkiturkin Erica (EUR f) Sukutaulu

Kasvattaja: Lea Pessi

Lempinimet: Nalle, Nallukka

Näyttelyura: Grand International Champion

Kuvagalleria          Silkkiturkin kissala

Nalle on saanut nimensä jo pienenä ilmenneen nallekarhumaisen olemuksensa mukaan. Se on kissalan kovin kehrääjä ja vieraiden suosikki numero yksi. Useampikin vieras on nimennyt sen hurmuriksi :-). Onnellinen se ken saa Nallen syliinsä – se pysyy siinä koko illan.

Nalle on isokokoinen uros ja lempeä, mutta samalla hyvin päättäväinen luonne – kissalan kuningas. Roope yrittää välillä haastaa sen asemaa, mutta Nalle on pitänyt vielä pintansa toistaiseksi. Simmeli on vienyt Nallen sydämen. Niistä on tullut erottamaton pari. :-)

Nalle on aito kulinaristi, joka kehrää aina syödessään. Se laittaa aina etutassut lautasen päälle ettei vaan kukaan vedä lautasta alta :-).

Näyttelyissä Nalle ei erityisemmin viihtynyt. Sen näyttelyura päättyi Grand International Championiin, kun leikkaaminen tuli ajankohtaiseksi merkkailun takia. Premior –luokkiin ei sitten enää lähdetty vaan Nalle päästettiin eläkkeelle leikkaamisen jälkeen. Nalle oli parhaimmillaan tuomarin paras tasolla.

Keväällä 2002 Nallesta tuli isä, kun Aila (Castlemoor´s Apricot Aileen) synnytti Bobon (Castlemoor´s Beloved Beau). Bobo on ruskeatäplikäs poika ja luonteeltaan kuin isänsä. Ne osaavat molemmat nauttia elämästä. Usein toistuva selällään röllöttely keittiön lattialla on hyvä osoitus siitä :-).