KATINHÄNNÄN BELLA VALENTINA ”SIMMELI”


- Seuraneiti vailla vertaa –


Vasen kuva: © Jan Nyström  - Oikea kuva: © Tuula Heikkinen, Studio Adessa 

Rotu: eurooppalainen

Sukupuoli: naaras (leikattu)

Väri: ruskeatäplikäs (EUR n 24)

Syntymäaika: 18.10.2007

Vanhemmat(isä/emo): Simeoni (EUR n 23) x Katinhännän Xeria X-Rogue (EUR n) Sukutaulu

Kasvattaja: Kadi Myllys

Lempinimet: Simmeli, Simsällskap, Simppu

Näyttelyura: Supreme Premier(2012) + 5 x BIS + 1 x BIS-VET + 2 BOX-VET + SER-FER:in vuoden kastraatinaaras 2012 ja 2015

Kuvagalleria        Katinhännän kissala

Simmeli tuli meille ruskeakuvioisena kissana täyttämään Opsin jättämää paikkaa. Se pitää aidosti ihmisistä ja on hyvin riippuvainen ihmisen seurasta. Simmeli on sananmukaisesti seuraneiti vailla vertaa, niin valloittava kissapersoonallisuus ettei toista voi olla olemassakaan :).

Näyttelyissä Simmeli ei oikein viihdy yksinään vaan haluaa aina kaverin seurakseen. Kun kaveria ei aina ole mukana niin Simmeli rentoutetaan sylittämällä...ja sittenhän Simmeli onkin valmis esittämään puskushownsa tuomarin pöydällä :). Simmelin hyvä luonne ja suloisuus ovat valttikortteja, joita se osaa aina käyttää edukseen arvostelussa. Eräskin tuomari kirjoitti yleisvaikutelmaan: "She knows how to handle judges".

Simmelin paras ominaisuus on kiinteä, joustava ja laadultaan erinomainen turkki, missä on myös erinomaiset kontrastit. Siitä se saa näyttelyissä aina parhaat pisteet. Simmelillä on kompaktikroppa, missä kaikki mittasuhteet ovat kuin huippumallilla. Moni tuomari onkin kirjoittanut arvosteluunsa: "top model" :). Simmeli on aina mukana tp-vertailuissa ja on useasti ollutkin tuomarin paras kastraattinaaras ja kaksi kertaa myös Best in Show. Painon kanssa on välillä ollut ongelmia, kun Simmeli haluaa niin kirjaimellisesti olla "huippumalli".

Kotona Simmeli on kissalan ehdoton keskushahmo. Se on hyvin suosittu muiden kissojen keskuudessa, koska se on niin rohkean hyväntahtoinen ja mutkaton luonne. Simmeli on aina ensimmäisenä kaveri uudelle pennulle ja sosiaalistaa uudet tulokkaat laumaan. Nallen kainalosta löytyy Simmelin mielestä paras paikka. Nämä kaksi nukkuvat aina vierekkäin :-).