KATINHÄNNÄN SPOOKY MULDER ”SULO”


- Tyyliniekka –


© Alan Robinson & Marita Kienanen

Rotu: eurooppalainen

Sukupuoli: uros (leikattu)

Väri: hopeatiikeri (EUR ns 23)

Syntymäaika: 21.4.1998

Vanhemmat(isä/emo): Kissakallion Edvin (EUR a 23) x Katinhännän Henna-Talvikki (EUR ns 23) Sukutaulu

Kasvattaja: Kadi Myllys

Lempinimet: Sulo

Näyttelyura: Eurooppa Premior (2003)

Kuvagalleria           Katinhännän kissala

Sulo on aina ollut hyvin ilmeikäs poika ja kissalan tyyliniekka. Sen turkki on aina ollut ensiluokkainen ja kontrastit erinomaiset. Pienenä Sulo oli melkoinen vintiö, mutta nykyisin 14-vuotiaana jo hyvin kiltti ja rauhallinen. Nuorempana Nalle oli Sulolle kaikki kaikessa. Missä Nalle oli, sieltä löytyi aina myös Sulo :-). Näin käy usein, että nuori kissa ottaa uuden tulokkaan parhaaksi kaverikseen ja siitä seuraa elinikäinen kumppanuus. Vaikka molemmat ovatkin tässä tapauksessa uroksia. Nyt Sulokin on jo itsenäistynyt, mutta silti niiden kaveruus on säilynyt.

Sulo on luonteeltaan ujo ja vanha herra muistuttaakin päivä päivältä yhä enemmän äitiänsä Hennaa niin ilmeiltään kuin koko olemukseltaan. Sulo vetäytyy yleensä tarkkailuasemiin sohvan kulmalle, missä selusta on suojattu :).

Kissalan vanhimpana Sulo saa nyt nauttia arvonsa mukaisista etuoikeuksista: runsaasta seurustelusta ja makupaloista. Sulo seurustelee mielellään ja on hyvin otettu kun on päässyt vanhimmaksi kissaksi Mellin jättämälle paikalle. Sulo on ikäistään nuoremman oloinen ja on myös säilyttänyt hyvin yli 4 kilon painonsa.

Näyttelyissä Sulo pärjäsi mukavasti. Se myös viihtyi näyttelyissä ja oli uteliaan kiinnostunut ympäristöstään. Sulo on aina ollut äärimmäisen helppo kissa käsitellä. Siis aivan ihanteellinen näyttelykissa. Se valmistui Eurooppa Premioriksi vuonna 2003 ja oli välillä aina tuomarin paras kastraattiuros. Epilepsian takia näyttelyt piti kuitenkin jättää pian valmistumisen jälkeen. Harmi, sillä se olisi menestynyt todennäköisesti veteraanina.

Sulo on Simmelin isoisoeno, toinen Katinhännän kasvattimme. Nimensä se on saanut X-Files scifi-sarjasta. X-File –pentueeseen kuuluivat myös siskokset Salli (Katinhännän Agent Scully) ja Snurre (Katinhännän X-File Quagmire).

Sulo osoittaa kiintymystään omalla tavallaan. Se ei ole sylikissa, mutta haluaa aina yöllä tulla päälle nukkumaan. Ja niin se tekee säännönmukaisesti joka yö :-).