BLUEBERRY WILDSTAR "VILI"

- Pikku hurmuri -

Vili

Kuva: Tessa (c)

Rotu: eurooppalainen

Sukupuoli: uros (leikkaamaton)

Väri: sinihopeatiikeri (EUR as 23)

Syntymäaika: 7.4.2016

Vanhemmat(isä/emo): Katinhännän Blue Sky Basin x Pikku-Piun Blue Babe sukutaulu

Kasvattaja: Ave Kuusemets, Viro

Lempinimet: Vili, Vilperi

Näyttelyura: kilpailee nuorten luokassa 7.11.2016 alkaen

Vilin tuloon meille liittyi samanlainen "tuhkimotarina" kuin Simmelinkin kohdalla. Kiinnostuimme Tallinnaan syntyneestä sinihopeatiikeripennusta kasvattajan ja Suomessa olevan toisen kasvattajan(kontaktihenkilö Suomessa) tietämättä ja juuri silloin pentua oltiin tarjoamassa meille.

Kävimme kesäkuussa Tallinnassa katsomassa noin 9 viikon ikäistä pentua ja Vili oli vielä valloittavampi kuin ikinä osasimme odottaa. Tosi nätti ja villi poikanen joka itse leikitti itsensä. Emo oli Vilin ainoa leikkikaveri eikä enää jaksanut pysyä villin pojan vauhdissa.

Vili on väriltään hyvin kaunis ja luonteeltaan erittäin ihmisrakas. Siis aivan kuin uusi Simmeli. Vili haluaa öisin nukkua vieressä ja röllöttää aina selällään meidän kropassa kiinni.

Vili on käynyt jo kuudessa pentu- ja nuorten sarjan näyttelyssä ja valittu joka kerta TP-vertailuihin. Tuomarit ovat järjestään pitäneet Viliä lupaavana. Kahdesti Vili on voittanut myös Tuomarin parhaan -palkinnon ja viimeisessä näyttelyssä Tallinnassa Vili sai finaalissa myös yhden äänen.